Caffico & Philips Saeco


   U saradnji sa svetski poznatim proizvodjačem kafe aparata Philips Saeco stvoren je sektor za iznajmljivanje kafe aparata. Naša firma poseduje digitalne aparate za kafu koje dodeljuje na uslugu svim korisnicima koji imaju potrebu za pravljenjem ili služenjem sveže espresso kafe. Kafe aparati rade po sistemu bean to cup što znači da se aparati “hrane” espresso kafom u zrnu, poseduju sopstveni mlin u sebi kojim melju istu i ispustaju svež napitak od kafe u šoljicu.

   Prednost ovih aparata su mobilnost i praktičnost. Naime, aparat uzima jako malo Vašeg prostora. Nije potreban priključak za vodu zato što aparat ima u sebi ugradjen kanister za vodu. Potreban je standardan priključak za struju od 220V. Ovaj aparat takodje poseduje fioku za otpadak mlevene kafe kao i sistem za automatsko čišcenje što znači minimalno održavanje od strane korisnika.

 • Kvalitet i pouzdanost aparata je izuzetna. Redovan servis se izvršava s naše strane svakih 30 dana o našem trošku.

 • Cena jednog napitka (na bazi espresso kafe) pripremljenog na ovom aparatu iznosi svega 12 dinara

 • S toga je pomenuti kafe aparat najbolje rešenje za Vašu firmu, dom, kancelariju ili bolnicu, kantinu, banku ...


   Pozivamo Vas da zakažete besplatnu prezentaciju posle koje niste u obavezi da se opredelite za ovaj program. Biće nam čast da sa Vama degustiramo različite vrste kafe.
 
Spisak napitaka koji se spremaju na Philips Saeco aparatima za kafu:

 1. Espresso ( kratak / dupli )
 2. Cappuccino
 3. Mocca
 4. Latte
 5. Machiato
 6. Nes kafa
 7. Frappe
 8. Topla čokolada
 9. Čaj

*Uslov za dobijanje aparata na korišćenje je  potrošnja od svega 5kg na mesečnom nivo-u, i da se nalazite na teritoriji Beograda
*Saradnja se sklapa ugovorom.
*Obuka se vrši po dostavi aparata.
*Na poklon dobijate i set soljica za espresso kafu

tagovi:
kafa, espreso, espreso kafa, aparat za kafu, aparat za espreso kafu, aparat za instant kafu, aparat za filter kafu, instant kafa, 2u 1 kafa, 3 u 1 kafa, filter kafa, turska kafa, domaca kafa, sirova kafa, caffico, caffico kafa, caffico espreso, espreso caffiko, instant caffico, instant kafa caffiko, przenje kafe, pryionica kafe, prziona kafe, prodaja kafe, prodaja sirove kafe, uvoz kafe, uvoz sirove kafe, soljice za kafu, soljice za espreso, soljice za espreso kafu, kupovina aparata za kafu, kupovina espeso aparata, iznajmljivanje espreso aparata, esspreso